29 dec

05.48 Fikar. 4 djur i sängen som alla ligger på min sida är gulligt ibland o jobbigt ibland. Just i natt jobbigt.

Igår red jag Iogurte…11 i varje igen. SKa prova o filma idag. Han gör de på första andra försöket de är därför jag kan ”bara lägga med de liksom”

Festus bättre. SKa rida båda idag igen. I morron tränar Iogurte för Johan.

Igår åkte jag o Birk till skidaffärn o bytte in hans gamla urvuxna till annan utrustning. Var nöjd. Höjde kvalite till ett par Demo skidor som såg helt nya ut. Var inte så stor skillnad i pris tyckte jag.

Birk föreslog en promenad med hundar när vi åkte hem…. kul tänkte jag. Den vanliga slingan. Reflexvästar på.

MEN de va jobbigt. Har dessutom sträckt mej i sidan på ryggen . Tog en timme med korta spända steg på nysnö med isfläckar under sedan genom skogen m pannlampa. Gahhhh De märktes…..åldern tar ut sin rätt men Birk erkände han fick håll o blev trött i skogen.

Idag tror jag tomtarna ryker….Adventsgrejerna. Låter ljusslingor o gran va kvar. Resten bort.

Får passa på vid en lugnare vecka.

Fem år sedan….Nyår