28 dec

05.54 Fikar. Ibland när man sätter saker i perspektiv blir de lättare …eller mindre jobbigt men ibland är just att man gör de oxå jobbigt.

Man kan inte ha ont i huvet för nån annan har en tumör. Man kan inte ha ont i knä för nån annan ska amputera sitt ben i morron. Det blir e fruktansvärd ekvation att leva i. MEN de är ibland bra att se det i ett större perspektiv. Eller kanske att man ska ta fram de sakerna som faktiskt är rätt bra trots knän eller huvudvärken…

Det är ett evigt bollande med tankar(om man nu vill)

Nåja nog om detta. Igår red jag Iogurte först….rätt bra. Hade en bra bild och kände mej själv bra i ridningen . Vilket man inte alltid gör. Avslutade med 11 byten i varje på försök 1. Hahahha han är lite rolig.

Festus kändes tillbaka till sig själv efter att ha haft nån sträckning? låsning? i nacke?Han har ju vilat 6 dagar eller nåt. Lättare lös longering endast.

Har en rätt lugn vecka. Idag ska jag o Birk till skidaffären o se om vi kan byta in hans slalomgrejer mot STÖRRE. Har ju en förmåga att växa…

Köpa vedkorg. Vi förbrukar i snitt en per vinter då vi verkligen bär ved varje dag på vintern.

EFter helgen plockar jag bort julsaker. Låter granen stå en vecka till men de andra får lämna. Ljusslingor kan va kvar ett tag. Har inte pyntat så mkt utan de bästa är att jag har röda trasmattor i alla rum vilket de i sig gör julstämning.

I februari börjas de m div fortbildningar i tränar och domarroll. Skönt..de betyder vintern snart över.

Sto e Freetown. Till salu.
Samantha mamma
Hingstföl e Freetown-Luxus Till salu