26-27 dec

06.30 Fikar. Sovmorron till 6.00 Sovit rätt bra.

Igår släppte jag ut hästar 6.00 och mockade klart. Var i bilen(lastbilen) kl 7.35 för avfärd till Dammängen-Skråmsta och Stellagården(Örebro)

Första stoppet 9 och sista klar 19.30. Full dag. Var minus 16 när jag började och minus 13 när jag åkte hem. De två första ridhusen isolerade. Jag var så förberedd..tre fotombyten,dubbla långkallingar,termo,dubbla jackor och värmefilt o sulor redo. Behövde inte använda nåt. Frös inte en enda gång. Jo de gjorde jag. I bilen hem….fötterna. Hade bytt om till skor. Får inte till värmen mot fötter . Men a gör väl de. Ännu fler julklappar dök upp. Bl,a ett kilo kola. Synd att jag va hungrig på vägen hem………

Hästar vilade igår. Idag blir de iordningställande av hus samt ridning.

Kom just på jag drömde om Actor inatt. Att jag stod i boxen o sa hej då. Usch