22 okt

05.47 Fikar. Ska rida båda hästarna nu direkt på morron. Iogurte startar ikväll och Actor inte alls.

Tränade m båda igår. Actor ”klarade” de mesta ,visst kan de va mer av allt men vill inte träna isönder så jag är nöjd med de. Gör inga byten i varje ,de får bli en trevlig överrasknig för honom. Hahah

Iogurte klarar oxå men behöver mer samling o bärighet. Behövs ju alltid nästan…Iogurte har sitt prova-på år detta år.

Hade en lektion på utebanan igår och så hör jag hingsten gnägga….sedan kommer mamma föl flocken galopperandes mot andra lösdriften…stona stannar o börjar beta vid utebanan. GAHHHHH

Springer o tar in hingsten..in o hämtar havrehink och grimskaft…. Jodå de kunde gått värre. Ner till hagen igen. Lars hade glömt stänga efter grävmaskin så tråden var inte ens trasig. Det blir jättefint. Så skönt. En utbyggnad tagits bort för o ge mer plats i den delen med gjutet golv. .

På måndag ska justering av hagar börja inför vintern. Skönt.