25 okt

05.47 Fikar. Väl hemkomna i går eftermiddag efter 3 dagar i Mantorp.

5 starter sammanlagt. 2 hästar. Nyklippta-blåste.

Fredag Iogurte en MsvA1. Framridning mötesskygg och spänd. På banan snäll men blyg. Banan i Mantorp är super. Men kommer ihåg sedan förut att de blir en viss spänning nere vid domarna för de är ”mycke” där. Tre bord med dukar…grejer o väldigt fint.

Nåja. Han gör inget. Andra travökningen från insläppshörnet fattar galopp…..Gahhh

Sedan tuffar resten på. 5 på ökad skritt. Kryper ihop o gömmer sig,,går om en snigel. Haha 62.5

Lördag promenad i blåst med hoppande Lusitano. Iogurte kl 17 nånting…länge o stå på box om man är van o gå ut. O de blåste…..

Vi gick 8 km med dom iallafall……

Bättre på framridningen. Nationell St Georg. Blev riktigt bra på slutet. Galoppdelen var nog bortåt 68% men skritten mesig(han har egentligen bra skritt) och behöver bli bärigare i traven. 64% och en % isch från placering så de va duktigt. De som red på 66 vann och har gått detta i flera år. Detta var Iogurtes andra st georg och totalt 15 start i hans liv inkluderat LB för ett år sedan. Han är en bäbis

Man får landa i att det ÄR svårt när man kommer upp lite i klasser. Om han nu gjorde sin 16 start i livet så tror jag att flera av de före i prislistan gjort 16 starter i St Georg eller t.om 36 st.

Actor kl 19.30 …Inte kul på framridning där han stack en gång.Kom inte till ridning…..spänd. Kunde i princip inte göra vanliga byten å serpentin. Helt coco. Då ska jag gå in i en Int IB…..

MEN de har med sig att piaff o passage ligger ju nära rent mentalt så de funka helt OK. En domare t.om 64 vilket var kul. SLutade på strax snöpligt under 62. Spända tvåor och kaos i ettor. ”Klarade” resten. Egentigen nöjd.

Actor kanske har startat 2 eller 3 Intermediare i sitt liv…. Inte så rutinerat de heller

Igår va de svårare Int II Han va bättre på framridning. Jag hade inte ridit igenom programmet nån gång och fick hålla tungan rätt i mun.

Alltså flöt på rätt OK. Lite slappare passage piaff Bättre 2 or men kaos i ettor.

Kan dock inte förstå en del poäng. Men så är de. Iogurte gick en MvA de sista . Jag tyckte han var bättre är i Georg men hamna ung samma . En skitfattning vänster galopp där mina försök till en avspänd skritt hade ått han o somna totalt. Hahahahah 3 i betyg. Kosta kanske placering om man vill tänka så. Duktig.

Snälla ,lasta ,hemma 16. Skönt. Actor ingen mer start iallafall. Inte Festus heller. Ev Iogurte men tror inte.

Idag veterinärbesök och hemmadag. Göra hagar.

Iogurte
Actor