8 sep

05.53 Fikar. Ont i huvet. Känns som baksmälla helt enkelt. Var dock några månader sedan jag drack. Fy va less jag är. Kanske ska sluta skrivMa de? Gammal skåpmat så att säga. Tror jag är trött bara.

Liksom för trött på nåt vis? Efter en stor kaffe och 2 Treo ..lanar den vanligtvis av ,inte alltid men oftast. Man kan då säga man får ont i huvet av att sova. Kul….speciellt om man är trött.

Träningar igår. Kul….det är bilresor som kan bli jobbiga. Nu ”fuska ” jag o köpte lite M kulor o mumsa på när jag åkte dit. Spara nån till hemresan. Men de är nog inte bra. Blir tröttare av godis. Usch.

Var själv i stallet på dagen. Var färdigmockad vid 9.alla ute och red Actor ,lite slö av sin vila..red hingst..fin i traven. Festus så duktig med byten!! Fin i munnen. Om jag inte vore less på körandet..speciellt 240 kanske jag skulle efteranmäla till Örebro lör dag men orkar inte.

Tror de va Brunskogs marknad denna söndag och då ska jag ha semester. dvs hjälpa morsan på hanverks-grej.

Idag ska jag rida så många jag hinner och ha några träningar i Dammängen.