7 sep

05.48 Fikar . Ingen huvudvärk. Så skönt. Kan vara dagen igår …eller inte. Men man vill se förklaringar till saker. Igår red jag Festus och liten tur på Actor. Gick in o duscha. Åkte till stan o träffa min vän och revisor.

Satt ner …åt en normal lunch ..snackade och fick sedan till bilen. Var INTE stressad alls. Tog vägen förbi Färjestadsshopen för att köpa skrynkelbandage och pratade lite. Stressade inte. Fortfarande huvudvärk

Kom till stallet och jag o Jocke la om hovbölden på hästen. Gick in (14.30) och gick aldrig ut i gen. Jo vattna höns men de gills inte.

Gjorde en balja köttfärssås och några matlådor.

La mej i soffan o kolla på fiskeprogram med Birk en timme. Börja städa /rensa de, sk kontoret. Hitta viktiga saker …slängde oviktiga. Vid 19 käka jag och satt vid TV. Kolla på Vem tror du att du är. Väldigt intressant och bra program. Bättre än jag trott.

Huvudvärket klingat av. Kolla Idol och Parlament. Tog en sömntablett och la mej. Sov hela natt och så skönt.

Letade tävlingar men hittar inga,,,Fatta..inte i rimligt avstånd.

Idag är Jocke ledig. Jocke är en klippa. Man behöver va snäll mot Jocke. Han ställde upp som hästskötare i söndags.

Jag behöver åka strax e 14 idag för att komma till Örebro så jag lär hinna med en del här hemma.

Skall oxå göra en film på Samanthas fölis och se om den säljs annars får man behålla.

Hörde en bekant som hade en häst som gick ett liknande öde tilmötes som Svarten gjorde….El Dano E hette han egentligen. Aneyrism i lungan. de va de han fick. Kanske inte den som bekanta hade men nån typ av blödning. Så hemskt och hur maktlös är man. Man får vara glad man inte satt på. Enda trösten.

EL Dano E som 6 åring i Falsterbo