31 aug

05.23 Fikar. Missade ett litet projekt igår så jag behöver starta i tid. Hahah Projektet va att städa ett av skåpen i köket. Det skåpet man har ugnsformar,bunkar,finporslin,påsar,flingor o musli,saft, som därför är SÅ rörigt- Just de skåpet.

Städade undan en incident i sovrummet (som oxå va ett projekt som planerats) Jag hade tappat en glasgrej med doftgrej i och den hade legat inrullad i mattan med skräp runt i nån vecka. Så golvet var minerat med glasskärvor,dock små då jag plockat undan de större. (duktig)

Nu är de borta iallafall.

På morron vattna jag blommor på gården, de är fortfarande fina. Härligt. Mockade och tog in ston m föl. Skulle chippas. Gick jättefint och nu är alla klara.

Jag har ju ett katt-tema på Lynx(lodjur) Hon har MainCoon(kattras)Sfinx(egyptisk katt) och i år fanns de ingen kattras på F som Freetown utan fick tänka utanför boxen. Freetown är huvudstad i SierraLeone där springer de säkert många vildkatter i stans gränder….typ Alleycat(grändkatt) De fick de bli

Trischas föl fick mantla temat Vikings. Nämligen Ragnars båtbyggare Floki. Då får de två snygga killarna bli tillsammans har ju en Ragnar Lodbrok och nu hans vapendragare Floki.

Samanthas fick heta namnet jag hade lite färdigt. Sto efter Freetown nämligen Funkytown(låten m Lipps Inc)

Red Tarco,Iogurte och Festus. Kände mej väldigt noggrann

Sedan hämtade jag upp Birk och åkte till mormor på Hammarö o hjäpte till att dra på en väv. Handla på Nolgård och sedan hem. Städa sovrum.Gjorde 4 matlådor med kotletter ,sås o potatis.

Soffan och Idol Idag rida.. städa skåp och sedan Örebroträningar…