28-29-30 å

05.55 Fikar. Tebax i Värmland.

Vi åkte som planerat vid 12 på fredag och kom ner strax efter 16. Man hade fått förboka ridtid på banan och jag hade 17.10 så de va lite stressigt just med den grejen.Vi hittade box o kunde lasta ur grejerna. Han är inge direkt tittig men de kändes bra att ändå ha ridit på underlaget.

Kändes inte 100 och fick för mej han va kissnödig. Men kanske inte. På kvällen va de invigning med snittar o bubbel. Trevligt o välordnat.

Jag hade inte starttid förrän 18.40 och de va en dryg väntan. Lagmedlemmar hade underpresterat och de visade sig att även jag gjorde. Actor kan tyckas vara en snäll gubbe MEN nu kom de fram…De han reagerar på är ljud o andra hästar….vissa hästar. Inne på framridningen som va den enda,var vi 8 ekipage. 2 ingångar som ACtor höll koll på. En stor svart häst llät som en struppipare när han kom farande o Actor gick igång.Kanske trodde de va nån tjurfäktningsarena? hahaha

När de red ökad galopp bakom mej o de dundra i marken ..hej o hå. En gång satt jag av o gick ut. Stod utanför o andades hahahah

Gick upp igen och in. Inte en rörelse kunde jag göra. Inte en piruett,ökning,byte eller nåt. Fy faan.

Ner till collectingring……Nån sa efteråt. Att när jag red in på banan tänkte de att finns de Spansk skritt så finns de nu oxå Spansk trav.

Tycker dock jag va en chef som red programmet utan teknisk miss. Men med en förskräcklig känsla och sån iver att de inte gick o få nån ordning på samling ,form osv. …

Red 8.00 dagen efter vilket va underbart. Lugnt o skönt. Var som vanligt. Missade dock en piruett och ett jämfota i treorna.

MEN tyvärr måste jag säga att jag tycker ibland att jag får lite dåligt betalt på vissa saker. Håller absolut med om samling och så vidare men sista ökningen….. Den HAR kännts så förut och fått då 7-8 nu fick jag 6.5 av alla så de är oxå svårt att kritisera. Vet inte. MEN så duktig däremot i vissa moment.

Skit samma. Ger man sig in i leken…. Nya tag. Nu ska Kingen få vila en vecka,

Idag pyssel o riddag. Chippa föl. Städa. …Hoppas dagen är lång