8 juli

06.00Fikar. Känner hur stressad jag blir av att jag är ”sen”…skulle hellre velat att kl va 5. Fastä jag inte har nåt bokat mer än en lektion i kväll.

Det är 1000 saker jag vill göra,dra igång med o de är svårt o chilla.Man gillar ju oxå o göra saker så combon är svår.

Igår tog jag stallet först,red sedan Festus och hingsten. Gick bra. Hade ju min klippning här i Molkom så jag o Birk åkte dit efter lunchen. Hade lastbilen för efter detta skulle jag införskaffa nya blommor.

Efter de så hade jag lovat mor vi skulle hjälpa till o dra på en matt-väv. En snabbfika o sedan skulle vi handla.

Carro var här o red samt tog kvällen. Skönt. Att nån tar kvällen och jag är hemma ger en liten (men skön) känsla av att vara klar på nåt vis. Även om jag kan göra kvällen på 15 min så behöver jag inte ha ett moment till. Värre på vintern förstås när allt ska sättas på. Och då menar jag kläder.

Gjorde 8 matlådor m kycklinggrejs.Städade köket. Var klar vid halv 8 och gjorde då en delikat kvällsmatstallrik. Två äggmackor o kvarg . Hahahahah

Jag har blivit riktigt nördig med Dr Pol på geographic…..i brist på bra engelska thrillers så får de bli så.

Just i detta nu håller den första kycklingen på att komma ur sitt skal. De piper som bara den inne i skalet och den har gjort ett hål.

Denna dag…Jocke inringd. Skall rida ,fixa nån hage. Starta ett sparkonto till Birk som ska jobba ihop sina A traktor-körkortspengar.