12 maj

05.47 Fikar. Tolfte maj låter fint. Ett mjukt o fint datum. ex vis 7 januari låter hemskt.

Inge vidare natt. Jag kom hem efter sena träningar i Örebro . Var klar 21 och hemma strax efter 22.40. La mej ganska direkt. Vaknade av huvudvärk 04.00 och då ser ju hundar jag är vaken så de fick gå ut. Somnade nog om en stund. Nååja.

Red hemma igår. Det är bara o jobba på. 3 st. Fyllde på anmälan till Grevagården. Faan va de kostar. Förstår alla åsikter o önskemål. Arrangören vill tjäna nån krona,domarna är inte välbetalda. Mkt ska bekostas. Plakett/rosett en 50 lapp minst. Avgifter hit o dit.

Men uppstallning oavsett 1-2 dagar 1500:- per häst. ca 500 :- per klass. Då är inte resan och ens uppehälle medräknat.

Funderar på att göra tvärtom på midsommar…billiga klasser.

Idag ska jag rida fm och till Karlstad på lunch. En gång var fjärde månad umgås jag med vänner i ca 1 tim. Det är grejer de.