10 maj

05.57 Fikar. Idag är de datum för Samanthas fölning. Inte nån vaxpropp . Tycker dock hon är lite slö och de har inte kunnat vara av värmen . Men idag kändes de skönt o va ute o kissa hundar, +10 är kändes lent mot morgonrocksbenen.

Igår va de en stall-fm dag med ridna två och mocka. Lastbilen står där den står och programridningen va omöjlig.

Birk o jag packade bilen med de som behövdes för en eftermiddag i regnet o fiskets tecken. Stannade till vid affärn o köpte grillkorv,vegansk chorizo och en liten potatissallad. För två år sedan köpte jag en 10 engångsgrillar för 10:- st. så de hade vi redan.

Mot väg 26 och gjorde några stopp. Åkte nästan till Lesjöfors. Efter 3 stopp och en massa promenerande längs stränder. I en gång kasserade gummistövlar(hade glömt). Höll oss varma just för vi stod inte still så länge utan blev litet träningspass.

Bortåt 16 va vi sugna och hittade en glänta någotsånär skyddade för regnet och ”slog upp läger” De va gott faktiskt.Hunger är bästa kryddan …

Var hemma igen vid halv sex.

Idag hemma. Behöver sätta ihop proppen till midsommar. Känns så där . Skulle önskat större respons på förarbete med sponsorbiten osv. Tror de är därför jag dragit på de.

Underbar eftermiddag tillsammans