8 april

06.07 Fikar. Somnade 24.00,va inte hemma förrän 22…. Vakna 03 och va ut med valpen. Somna inget mer ..försökte. Synd.

Igår red jag 3 innan avresa Karlskoga. Iogurte rätt tokig…rent allmänt så jag red inne. Blev bra. De blåste,lösdriften sprang och Lars har en stor pressening över taket på ladan . Den hade släppt och i vinden så stod den ibland rakt upp som en fana…

Tarco kändes fin ..riktigt bra.

Idag är de fullt ös. Skjutsa Birk till lovskola(3 timmar) in o fixa fransar som har gått över tiden så jag har inga på ena o folk säger jag ser trött ut. Du är jag faktiskt trött men de syns inte lika väl med sprudlande fransar. Klippa mej o Birk 12.30 Rida för Johan em.

Idag är de 4 veckor på Samantha… det betyder de kan ta 2 veckor oxå. Inte jättetjock men de är hon aldrig. Tjockast av alla är Lynx som ska ha första veckan i juli.

Tre år sedan…… Crystal Candy e Demand