9 april

05.58 Fikar. Kom ihåg att jag döpte ett av mina marsvin till April för hon föddes då. Jag födde upp marsvin i pappas vardagsrum. Hade en massa burar ,en hanna som var avelshanne Linus och sedan betäckte han… Hahahha stölligt.

Plus 11 grader inne…..fukt o blåst är värre än kyla.

Igår han jag inte rida alls. Först fransar sedan handla. Skicka Jocke o hämta blommor. Hem o städa bilen och ner till Molkom för klippning av mej o Birk. Handla de jag glömt. Tandläkare till Birk. Fick vänta då han inte tog sig hem annars.

In o fixa fika till Johan. Skulle rida men ett sadelgjordsskav fick mej o tveka. Kanske bra de för Carro hoppa in på Neymar. Stod redan på gången o skulle ändå rida. SÅ BRA HAN GICK!!!!!

Jättekul o se. Han har sett förra året men sa att han såg mkt starkare ut nu och alla byten sitter som ett smäck.

Ja de va roligt o se.

Idag rida ikapp alla och göra lite de jag vill…..