20 jan

05.52 Fikar. Sovit bra. Har de senaste 3 dagarna knölat ihop min fleecemorgonrock och haft som kompletterande kudde. Funkat jättebra.

KOm hem 21.45 från Örebroträningar. Gick fint.

Hämtade bilen igårmorse. De va faktiskt dret innanför nåt i däcken men också varningslampa tänd och de va nån ventil den varnade för. Vet inte riktigt…..men åtgärdat. Skönt

Idag ska jag rida så många som möjligt . Tror Actor ska få vilodag. Har bestämt jag ”skiter” i byten i varje. Iallafall över 9 st. Jag kan inte-de går inte -han har de svårt- upplever jag måste hjälpa till så mkt med själva galoppen -han är 16 jag snart 60 . De får va. Gör jag 7 eller 9 och får en 5:a på de så får jag kompensera de nån annanstans. Han kämpar,blir bred bak och tappar bärighet. Jag HAR jobbat med galoppkvalite och jag tycker den blivitbättre. Men jag upplever han faktiskt har knöligt med detta. Bättre samla de poängen på nåt annat.

Tarco varit på vila. Han har ,under den stelfrusna perioden , haft en lekstuga i hagarna. Hoppat in o ut från hagarna. Har uppenbarligen vrickat till sig. Vilat ett tag. SKa nu sättas igång igen.

I morron Uddevalla