21 jan

05.47 Fikar. Ingen huvudvärk. Tänk om ihoprullade morgonrocken är till viss hjälp.? Hahahha Red 3 igår igen. Hingsten ett uns bättre varje dag men inga stora steg som ex vis Iogurte…. men så är de.

Storstäd hönshus. Underbart. 3-4 hönor legat på varandra som en ormgrop o värpt o ruvat. Hysteriskt. Nästan inga andra ägg har värpts-inte optimalt med kycklingar och de verkar inte som de blir några heller. Jag har låtit dem ligga o ruva för jag har tänkt att de ”är gulligt” o lite så men de är ohållbart. Jag tog alla ägg…eller jag skicka dit Jocke så de inte skulle tro de va jag typ…

Börja om från början. Jag ska märka nästkommande 5-6 ägg som de får ha kvar o så tar jag resten. Bra ide tyckte jag.

De är 3 silkeshönor och en brun som tränger in sig i ett rede så den översta trycks mot taket inne i redet. Hahahah

Nu stall ,rida 3 och sedan Uddevalla.

Löste ryttarlicens-tränarlicens och domarlicens igår. Två tusen spänn. Att inte ridsportförbundet åtgärdar avgift när de inte är så mkt tävlingar….?