30 nov

05.48 Fikar m polaren. Lite högt blodtryck ,kollade. Går över. Jag har ju skrivit fel datum hahahah så en dag är ”borta”. Men idag är rätt iallafall.

Bra dag igår. Hade stalltjänst med Birk. Jag lovade at skjutsa honom ill fisket om han hjälpte mej så han mocka o körde torv. Sluta med att Lars körde vilket var en dubbel vinst för mej.

Red hingsten som inte var påverkad av kylan som jag hade trott men de kanske är så att hur mkt piggare kan man bli??? hahahahah,

Red Actor en stund,han var däremot ett bus som vanligt när de kyler på. Skulle egentligen behöva klippas igen ,ser ut som en ”vinterConnemara”.

Enl dagsschema hann jag in o käka pannkakor samt duscha och em några lektioner. Åkte på att hämta Birk i ställe och passa på att handla för 100 gången denna vecka. Kan tydligen handla hur mkt som helst. mjölk-smör-kattmat-mjölk-smör kattmat- känns så iallafall.

Lars skrapade några hagar till igår. SKönt. De två nya hagarna funkar perfekt för dagen efter de va klara frös de.

Idag ska Samanthas 2 åring hämtas i lösdrift för att ikväll börja sin resa till ridhäst. SKall på inridning i Uddevalla. Anlitar transport då jag inte får till de alls tids eller transportmässigt.

Den är efter Demand-Samarant-Rouletto

Här är hon som föl

Denna vecka blir de både Karlskoga,Uddevalla och Örebro..

Skönt att skitmånaden på detta skitår är över.

SÖKER fungerande bakläm till Brendrup hästsläp 2005