25 nov

06.22 Fikar. Ingen huvudvärk bara trött(för en gångs skull) Är ju nästan aldrig trött på morron. Kom hem 23 igår….somna 24 så de är därför. Sedan klingar den inre klockan som vanligt.

Igår red jag Junior på utebanan,mest galopp,Actor jobbades rund i galoppen. Tarco vilade o ridhjälp m Iogurte. Åkte ju relativt tidigt.

Idag ensam på farmen. Går fint då jag har koll på läget. Jag ska hämta Birk efter skolan för en stadstur. Bl.a lite mobil-fix.

Läser de sista på denna bok av Peter May :

London – epicentret för en global pandemi – är en stad i total lockdown. Undantagstillstånd har utfärdats, gatorna sjuder av våld och ingen går säker för det dödliga virus som redan krävt tusentals offer. På en byggarbetsplats där ett akutsjukhus håller på att uppföras hittas en tidig morgon kvarlevorna av ett mördat barn. Den hemlighet som uppenbarligen var tänkt att begravas under den nya byggnaden ligger nu i öppen dager, men under rådande omständigheter har mördaren fortfarande oddsen på sin sida och polisen har en minst sagt svår utredning framför sig.
Det otacksamma uppdraget faller på kriminalkommissarie Jack MacNeil, som om bara lite mer än ett dygn ska sluta som polis. Hans karriär ligger i spillror, äktenskapet är över och under sin sista dag tvingas han också konstatera att den till synes ohejdbara pandemin nu även drabbat hans egen familj. När han börjar nysta i fallet inser han snart att någon där ute övervakar honom på mycket nära håll. Någon som är beredd att döda igen för att dölja sanningen.
Frågan är vad som kommer att stoppa MacNeil först – viruset eller mördaren? 

Njae den är skriven i år så på så sätt lite äcklig . Magnus Rosman är uppläsare som tur ä. Bra. Inte min favoritbok direkt.Mer äcklig än spännande.

Nu gäller de o hitta ny.

Dags o plocka fram adventsmyset igen. Försöka hindra tankar från att flyga iväg. Leva i nuet. Annars blir de jobbigt.

Kanske nåt sätt att hantera karantänen??