22 nov

06.00 Fikar. Ingen huvudvärk. Skönt. Bråda dagar på Björkis. Rodda stallet själv och rida 3+2 för Ricardo.. lera,fika och middag. Men jag gillart samtidigt. Ibland är de dock för lite tid på dagen och detta ihop med ett relativt stort kontrollbehov( i vissa lägen) tja då blir de som de blir. Tack Karin för mockhjälpen.

Hästar gått super. Är verkligen roligt . Tycker träningsmässigt att han får en jädra fart på en i sin ridning och har ett genomtänkt upplägg.Kände nya dimensioner i Iogurte och bekräftat att hemläxan gjord på Actor och fortsätta med de SAMT jobba rundare galopp med rundare form. för bättre byten o piruetter bl.a

Red hingsten en sväng och ville få en rätt eller fel guide men de var bra sa han. Het men snäll Svag men ivrig en jädra blandning.

Fernis red en lektion för mej i går kväll på just hingsten. Såg bra ut.

Nu vet man inte nåt igen,gällande träningar eller för den delen tävlingar.

Ledsamt. Idag lite hemmavid hoppas jag.Några ska ridas.

Actor piruettar
Junior och Fernis