28 okt

05.43 Fikar. Gött. Sista bloggen på några dagar. Ingen dator med till Helsingborg.

Igår red jag hingsten…..så ivrig men så snäll. Man får tänka till tror ja….Actor lite slapp och Tarco rätt fin igen. Hade Iogurt på gången redo men fick se att tiden inte stämde så jag var tvungen ge mej av så ingen han utan tar han först idag.

Kom hem 22.20 från Karlskoga efter ha stått i 20 min i ett nattvägbygge. Var samma förra gången.. Kollade Biggest Loser som var inspelat. La mej.

Hade fått rejält ont när jag körde….pratade med rådgivningen på vägen hem De kan inte berätta nåt om nåt svar eller diagnos men tyckte de va riktigt dåligt o inte informera /intressera sej för bifyndet. Tyckte jag skulle åka in o berätta. Bl.abl.a Åker inte in . Kör denna vecka ut och vet att om jag är upp o går ,arbetar närks de inte mkt. Men i natt blev de sömntablett och morfintablett, De tog jag vid 23.30 men vakna 2….

Mitt tåg eller vad de nu blir går 13.50 . Ska mitt i allt bli skönt. Lyssna ut en bok igår Lier Horts Cold case. har ju en Kepler i reserv.