29+30+31+1+2 nov

06.16 Fikar i blåsten….nästan. Fy vilket röv-väder. Säkert en massa förstört på gården… hästar ut? rida? vi får väl se .Hade en plan att rida den ”piggaste” först så den var färdig men????

Åkte ju ner onsdag till Helsingborg. Älskar långa resor utan bil som jag dessutom kan va lite som jag vill…….(inte flyg) Resan ner bestod i lyssna på bok, Word Blitz och ett o annat samtal. Kom ner på kvällen ,fick ta en taxi till Scandic. Köpte en räkmacka o satte mej i sängen o kolla Bonde söker.

Dömde morron, gymmade först. Samåkte med annan domare som bodde på hotellet. Dömde hela dagen . Gick hem på sen eftermiddag. Tog knappt en timme. Vi hade beställt bord och hade en trevlig middag,kort men trevlig.

Fredagen dömde jag senare och hade då fm för mig själv. SKönt och oerhört främmande. Hämtade frukostpåse, tog promenad och gymmade…..åt frukost och gick till tävlingen.

Jag hade satt på mej ett par fuskskinnsbrallor jag har. Används högst en gång per år…..sköna. När jag kom fram tittade jag ner på mina ben o såg strimmor. Undrade va fasen de va……. hahahhahah dom hade spruckit. En massa sprickor,flagnat….de var fodrade som tur va. Ingen märkte, Vem tittar på mina ben???

Dömde lite senare så jag åkte med annan domare till hotell. Käkade ,tittade på Idol i mobilen. Caspar…………..

Morrondömning igen. Kort promenad . Dömde till 15.10….. tåget gick 15.55

Stackars domaren som körde mej till tåg efter en GPS. Att de funkade….ombyggnationer på stationen men jag hitta ju inte oavsett men de va mkt byggställningar osv…. Satt på tåget 15.48

Hemresan som nedresan. I Säffletrakten en konstig,häftig inbromsning……. sedan stilla. Kom en tågpersonal o berättade de hade legat en cykel på tåget som blivit överkörd. De kolla efter skador.

Hämtad i Kil av Lars då de va buss annars. Igår stall hela dagen. Red och skötte detta efer bästa förmåga..

Idag hemma……