3-4 juli

06.33 Fikar. Sovit och riktigt trött när jag vakna. Kom hem 22 igår efter en längre tränar-resa

Åkte ju torsdag em ..till Uddevalla. Trevligt,börja 19 och sluta efter 22 Sov skönt. Börja 7.30 fredag och körde på till 12. Mot Örebro….Har en timme ca till godo och vid Mariestadsrasta tog jag en underbar powernap i bilen. Jag kan de om jag vet jag inte kan göra nåt annat. Gick in på Rastan o köpte en räksallad. Toppade med en Muffins o kaffe i bilen mot Örebro. Var där på 2 ställen som ligger nära.

Idag ska jag gymma lite lätt..stel i rygg av allt bilåkande bl.a ta stall och åka till Sunne 9.45 blev få så jag är hemma i em.

Då ska jag städa bilen ,ser ut som ett rullande hem.Vattna mina blommor. Alla får inte regn när de regnar. Sköta mina höns.

Tagit fram köttfärs.. en bra älgfärs där jag rensat bort slamsor ochde andra två. en vanlig . Blev sogen på spagetti o köttfärssås…ikväll

I morron lugn dag. Ska göra fransar..rida o stall