2 juli

05.47 Fikar. Huvudvärk ,sovit illa. Lång dag framför mej. Först hästar ut…7 iväg till Karlskoga o umgås m Zachary som inte va kul igår. Är verkligen så ledsen för den hästen. Nästan skäms….

Hem till Molkom….sköta om några hästar och iväg em till Uddevalla där jag blir till i morron fm. Direkt till Örebro o fortsätta med träningar hemma vid 22 fred kväll. Sunne lörd.

Bra man har jobb. Planeringen kan man undra över.Men de här ”jobbet” är ju ganska styrt av de som rider och ibland knölar de till sig.

Zachary HAR gått helt ok ett tag….vad som kickar igång honom -ja ingen vet. Än en gång konstaterat att arbete i sig inte stör honom utan bara när som. Tycker vi människor iallafall. Han går inte ärligt fram till handen Känns som 1 miljon så vill du ex vis stanna eller fatta galopp så startar ”protester”

Han skulle tömköra idag. Har ingen lust eller motivation att rida alls idag. Tror han sa jag skulle göra de efter tömkörningen men…..

Behöver hitta fler författare inom deckare/thriller som är bra. SNart slut. Har en bra nu som jag snart lyssnat på de flesta Linwood Barclay-lite annorlunda men väldigt intressanta.

Gillar Rosenfeldt men lyssnat igenom..