29 juni

06.18 Fikar…inte skrivit på 2 dagar. Varför? Lördag var jag o släppte ut hästar 05.00 för 05.45 skulle jag åka till Vara. Ingen tid….

Hade trevliga träningar och väl hemma hoppar jag upp på Zachary. Martin är redan på plats. Zachary som haft perioder av riktigt bra VAR riktigt bra faktiskt. Diskuterade mkt min strategi.

Grillade på kvällen ,la oss 22. Lång dag. Uppe lika tidigt och fick sätta fart. Därav inget skrivande eller fikande vid dator.

Igår gick han superbra. Vart börjar problemet? Halt,igångsättning och avbrott. Vi diskuterade detta och jag sa jag får vara övernoga med detta . Jag har gjort liknande förut,tycker jag tänkt så här MEN man får nog vara lyhörd för att saker förändras och man kanske ? inte gjort tillräckligt. Sedan kan ju hästen oxå ändras bli mer mottaglig?

Nu ska han dessutom vara med för Bo Jenå.Och jag.

Igår rusade vi upp och ner till gärdet där 200 småbalar låg. De skulle in i ladan INNAN regnet. Vi hann. Vi väcktes av åskan som mullrade.

Em lektion,stallet…..Vattnade mina blommor på gården som inte fått lördag. Ett ägg kläckts i hönshus. Den ena hönan sprong omkring med deta lilla barn så vi fixa en inhängnad runt dem och de ägg som fortfarande ruvas. Har ingen tidskoll på detta men nån kanske är kläckningsbar.

Idag ska Tarco hämtas i Uppsala. En liten tur……Allt gått bra. Ingen på Universitetssjukhuset hade sett detta förut. Hematom……Skallben öppnat. Ska chilla i 2 månader. den tiden de tar för ben att läka.

I morron Dammängen.

Fick mail idag: Att dom orkar……

Hej

Jag är advokat från Storbritannien.

En kund av mig som dog av Covid-19 utan en överlevande familjemedlem.

Jag vill nominera dig som hans arvtagare eftersom du har samma
efternamn.

Svara mig, så jag kommer att ge dig en detaljerad förklaring.

Vänliga hälsningar,
Justin Higgin