30 juni

05.43 Fikar. PISS natt. Sovit så illa. Varför vet jag inte. Lyssnat på ljudboken ca 4 ggr o visst,somnat men vaknar hela tiden. Måste va nåns fel eller hur?!

Igår red jag Zachary lite skritt ,trav och sedan bar de av till Uppsala för att hämta hem Tarco. Lena upphämtad i Väse. Lunchade på Dinners Arboga och sedan va de Universitetssjukhuset nästa.

Tarco mådde fint och allt gått bra. Kan skritta för hand och börja rida i september.

På vägen hem konfererade jag med Birk ang kvällsfiske men vädret blev inte så roligt så vi hade lite hemmamys ist. Kokte jordgubbskräm(köpte 3 liter på vägen hem) Jättegott.

Idag ska jag rida o se om vi är sugna på fiske på fm. Åker till Dammängen strax e lunch.Bytt dag då jag rider för Bo Jenå i morron.

Full vecka,. Åker till Uddevalla torsd till fredag och SUnne lörd.

Tarco har lite då och då blött näsblod. Inte i samband med ansträngning utan bara ”sådär”Inte så det runnit utan bara synts….Han va kollad förra året med endoskopi på klinik men just då,när de gjordes läckte det inget och inget kunde ses alltså. Blev ett ”ser bra ut” När han kollades i våras hade vi ”tur” och kollade just när de läckte och veterinären kunde spåra läckan. Men satt svårt till .
Han har haft ett hematom som läckt. De hade inte sett detta förut på SLU och vet inte varför eller hur så att säga. De tog prover på en liten cysta han hade och de provsvaren är klara om 14 dagar. De fick öppna i benet och göra detta .Kunde inte gå in via näsan.Så nu vet alla och vi slipper spekulationer.