9 juni

05.46 Fikar. La mej 21…. fattar inte ,så trött.Kollade på 10 dygnsprognosen,verkar bli bra bortöver midsommar. Bara vi har vattning av banan i beredskap. Vetinte vad somm är värst,lite regn eller torra banor. Jo torra banor,

Red Zachary igår….OK. Att de knölar får man räkna med de är hur man löser de.

Klart de behöver va ute,speciellt framledes med alla flugor o annat skit. Kanske ska dryga insläppet mer o mer så de vänjer av sig vid att gå in.

Hoppas på nån uppslutning på midsommarfirandet. Ska planera meny. Får höra lite …..vilka som tänkt sej vara deltagande.

De större kycklingarna fick flytta ut i barnkammaren i hönshus igår. Får se när nya hönshuset blir färdigt. Man kan ju inte hjälpa till även om man vill…. jo o vara hantlangare förstås. När de är färdigt ska jag skaffa ägg från nån annan stans. Byta ägg med nån. Kläcka en omgång till.

Idag hemma. I morron Dammängen