4 mars

05.44 Fikar. En ugnspannkaka på G. Idag till Dammängen i Karlskoga Åker strax e lunch.

Sovit illa..Igår när jag vakna 150/100 i blodtryck. Har inte tagit blodtryck på rätt länge men hade sån huvudvärk så de kändes igen…

Red 3 st igår…stalltjänst. Hinner inte jättemkt mer faktiskt.

Ett evigt tjat om ens livssituation.visst är de dä och vet faktiskt inte varför den är mer påtaglig nu ?! Åldern spelar nog in en del och faktum att det inte är nån mer i stallet. Tappra Carro som både läser på universitet,jobbar,köper hus och är ung är fortfarande här och hjälper mej att rida.Ovärderligt!!!

Man är så låst i alla kanter liksom. Frukost-lunch och kväll. 7 dagar i veckan. Denna veckan har jag gått ut 7 och kommit in 18 typ. Ena dagen hade jag med en kvarg ut o drack, Jag svälter inte och KAN göra matsäck eller gå in men r man själv där ute så orkar man nästan inte gå in ibland för man tror inte man orkar gå ut igen.

När det stod nån hyresgäst kunde de ta kvällen och den ”va borta”.

Behöver lösas.

Lektioner kul, rida kul. Tävlingar närmar sig. Med skräckblandad förtjusning. Vem hjälper till på tävling?? Här hemma….? hela tiden är de detta, Vems fel??? MITT ja vet. Så kan de va.Egentligen tur de är mitt fel o ingen annans hahahah

Dröm: Åka till gym 3 dagar i veckan. (2 tim) Några eftermiddagar till huset. Städa,hålla ordning på papper osv, göra saker m Birk.