5 mars

06.00 Fikar. Tog en sovmorron till 5.30,somna framåt 23.30. Kom hem 22.

Igår va de härliga Dammängen och innan de stalltjänst. Jag red Tarco på utebanan….mest mellangalopp faktiskt så jag kunde påverka framåt på ett tydligt sätt.

PÅ morronen kom Grattis till reportage SMS och jag fick se en medskickad bild på det ….jag har själv ännu inte läst de helt och inte fått tag i tidningen. Ser bra ut på långt håll… hahah

Idag en hemmadag.Våra kära husdjur tycker att de är ute när de är inne…….varför? Ja inte vet jag. Stökigt ja men ute??? Bajskluttar gjorda av katt bruna BREDVID kattlåda. Ja den är rengjord. Tur i oturen att den gör de på ett ”bra” golv o inte på trägolv.

Skrutt tycker de är OK att kissa på 2 ställen. I hallen o på väg in i tvättis. Gula tigern småkissar lite varstans som om han INTE va kastrerad. Vilket han blev tidigt, Svintöliga.Är ju dessutom ute mestadelen av dygnet.

Idag ska jag rida 3-4 st.Hoppas kunna dra en repa med städattiraljerna men vem vet?