15 feb

05.36 Fikar. Idag behöver jag åka 8 och ha mockat ,släppt ut innan . Hinner alltså inte drälla så mkt som jag egentligen vill.

Först Sunne sedan Munkfors. Hemma i kväll.Ingen ridning tyvärr. Red båda igår och Actor bättre i ”humöret” än dagen innan. Satte 8 i varje ganska med en gång. Tarco rätt bra fortfarande

Var o hämtade Birk samt handlade. Gjorde en sådan där kanelbullesockerkaka igen ..eller två rättare sagt. Stekte en massa pannkakor så de finns i helgen.

Till kvällen egnagjorda hamburgare. Gott. Kollade På Spåret och de va två roliga par vilket kanske de roligaste åkte ut. Inte ett roligt par men en rolig Herr Unge. Görrolig. Minns förra gången då Luuk frågade om han var nervös och han svarade Nej helt avspänd…på gränsen till trött. De tyckte jag va roligt!!! Hahahhaha

Usch va mkt planering jag har att ta tag i . Ändringar som ska göras,proppar ska till….frågor ska ställas.

SOm de ser ut nu ser nästa vecka relativt lugn ut så de fixar jag då.