14 feb

06.06 Fikar mitt i februari typ. Sovit sådär. Inte samma nattmara som igår men lite sådär.

Frös om fötter igår när jag va domare på Lillerud. Kanske va lite optimistiskt klädd just där men de verkar inte spela nån större roll,fryser iallafall.

Hemma strax efter 21. Hinner inte med mitt Karlstadsbesök idag så jag får hålla mej hemma. Har några lektioner och behöver landa innan helgens utflykter Sunne/Munkfors-Leksand

Actor körde på med sitt vinterhumör??? Tror de va en liknande period förra året faktiskt. Håller på o ska ”sticka” liksom. rusar iväg o är totalt överintresserad av annat .Hahahhh Ja men vi satta 8 i varje vid första försöket. Tarco riktigt bra igen.Känns som mitt ännu mer noggrannare jag har lönat sig. Faktiskt: Man kan alltid rida bättre.Ingen har fått 100%

Ikväll blir de mys med På spåret