3 feb

05.30 Fikar. Tänkte gå upp kvart i sex men de blev så här.Igår hemmadag med några lektioner samt ridning och longering. Red på utebanan.Så fint väder.

På kvällen togs de reda på älgkött då Lars skjutit en …. lite kluven här. Gillart inte..jakt överhuvetaget. Här kommer det fler aspekter in. Jag får hoppas att de skjuts bra och djuret inte hinner lida eller tänka alltför länge. De har levt som de gör osv…. men kan inte för mitt liv förstå att man VILL skjuta?! Där blir de ju mer personligt plan. Vill helst inte höra några historier eller annat.

Denna vecka känns lite som lugnet före …de drar sedan igång kan man säga. Kurser,dömningar,åka hit o dit men de är kul. Bara de kan lösa sig här hemma. Stallet o hästarna.

Hittade en Marilyn Monroe utställning på Örebro konserthus. Jag var så fascinerad av henne när jag var yngre. Hennes skönhet helt enkelt. Sedan när man börja läsa så fanns de så mkt tragik o annat. SKa försöka gå på den. Den håller på under våren. När jag bodde i San Fransisco var de några som visade mej var hon hade bott där….

Kommer inte ihåg så mkt eftersom de va 100 år sedan men ändå!

Några teckningar jag gjorde under min ”era” verkar vara daterade -83??