6 dec

05.44 Fikar. Sovit bra igen.

Sjukdomsstatus…… ja va faan är de egentligen? Jag är ju rätt övertygad det är inre stress sedan 10 tals år tillbaka,att fysiska funktioner tar över när de inte ger sig.

I förrgår åkte jag in till akuten. Då va blodtrycket 115/70 men jag hade överhoppande rytm samt extraslag så de va ett himla sjå i bröstet. Jag har kunnat känna slagen så nångång på kvällen eller vid nåt enstaka tillfälle emn inte i två dagar. Det var just detta som fick mej inlagd första gången(lite värre)

De kopplade upp mej o tog prover. Jodå de va som jag ände. Ventrikla extraslag tror jag de heter ca 30.. De konsulterade m hjärtavd och sa jag fick komma dit för observation.

Hade diskuterat att Durbismedicinen slutat ha verkan och att ny medicin skulle sättas in. Den medicinen vet jag har otäcka biverkningar bl.a Det var oxå tal om o göra en laserbränning av en hjärtklaffsnerv bl.a bl.a

De ville jag skulle sluta m Durbis och invänta kontakt från Hjärtavd/läkare. Typ idag.

Jag har gjort arbetsprov och det blir bättre/bra vid ansträngning så de är inte ”farligt” att jobba.Mest jobbigt vid lugnare tillfällen. Visserligen kände jag av när jag red för första gången ….MEN

Jag tror fortfarande att felet är stressrelaterat. SKa skriva en bok om allt konstig skit som håller på .

MEN jag slutade inte med Durbis utan försöker hitta en andlig väg ur detta. Jag vill inte operera mej eller äta för starka tabletter när de egentligen inte är fel…..de blir fel men är inte fel. Jag hoppas jag ska kunna få ordning på de andra istället. Nån jävla gång.

Nog om detta: Igår red jag, Tarco back to basis…men de blev mkt gjort så att säga. Fortsätter idag.

Actor rätt okoncentrerad(eller va de jag?) Mkt bomövningar osv.

Idag samma dag som igår. Nästan. Det är både Idol och På Spåret…..

Kul men svårt är att domaruppdragsförfrågningar börjar komma in. Från Stockholm och Dalarna bl.a Svårt för de blir svårplanerat så långt innan.

Birk i Budapest