7 dec

05.47 Fikar. Så gick de i Idol…. kvittar. Tycker båda är svinbra på sitt vis.När Fredde sjunger improviserat och tar ut svängar är han magisk…..

Igår red jag …lite samma visa(utebanan oxå magisk) Tarco grundlösgörande,bättre och jobbade mkt m att länga galoppen på Actor …sedan provade jag 4-3-2 serier som funka vilket va roligt då han kan trassla till de när de blir ”för mkt”. Ettor hänger upp sig som vanligt när vi gjort 3. Kombo av allt möjligt..Jag kan inte sitta still för de sprattlar under mej o då vet han ju förstås inte riktigt vad som gäller.

Hjärtläkaren ringde. Skrivs in på fredag och ligger kvar,förhoppningsvis bara ett dygn ,för provbyte av medicin.

Just i detta nu är både blodtryck och rytm bra. Vi får se när jag börjar fundera på all skit…….ja vet; gör nåt åt de då!!!!!! Ja visst jag kan göra nåt med en del men inte allt.

idag ska jag ut i stall….mocka och släppa ut. Åka senast 9 till träningar . Hemma vid 15 . Lektion hemma då sedan är de kvällsfodring. Full dag.

Kokade risgrynsgröt igår. Gud va gott.