5 nov

06.06 Fikar. Huvudvärk men inte som häromdagen. Har ju taggat ner i mitt blodtrycksmätande men då jag legat 140/95 i ngt snitt.

Tog nu på morron 160/108 då tror man att huvudvärk o tryck sitter ihop…ja de gör de ju sägs de men häromdagen…när jag hade mer ont var de 119/78.

Igår gjorde jag o Actor tre byten i varje…ett mer än förra veckan alltså. Härligt

Never mind the lovehandles

Markne…mannen.. jo han skulle höra av sig i går morse men glömde nog. För han är på Strömsholm o har en 2 dagars kurs hoppning. Värsta är att han kan messa 12.00 o säga jag kan rida 16…….Men de känns som jag släpper detta idag o hoppas på bättre tur nån annan dag.

Igår red jag en övning m bommar. Sätter cavalettihöjd på en bom på varje lågsida….mitt påHar stödet på inre delen så bommen blir sned och man kan välja höjd så att säga.

Värmer upp och kör sedan en övning med galopp på volt med cavalettin….några varv..Jobbar så den blir smidig och eftergiven i sidorna.. Skippar ,följer trekvartslinjen gör några byten på rakt spår och sedan in i övning igen. Nyttigt.

Gjorde ett ”julgodis ” tillsammans m Birk igår. Stod i ett reklamblad. Lättare än lätt men kan nog varieras o bli smarrigt. Ska idag rullas till bollar.

Kul o laga mat m Birk.När han väl är igång tycker han de oxå. Vi har ju alltid gjort de…