8 okt

05.42 Fikar. Lagade en god kycklingrätt igår. Köpte ett paket pulverbearnaise …usch. MEN när jag satte igång ångrade jag mej som tur va. Tänkte de skulle bli knöligt o äckligt men de blev bra.

Stekte på kycklingfileer m lök i en panna.Kryddade(har nån krydda m rostad vitlöksgrejs). Smulade i en buljong o vatten ,hällde i en ugnsform.Stod i ugn,kolla så de va genomstekta,tog ur,silade spadet….kändes ngt salt. Grädde,cremeFraiche…..½ tsk socker. redning. Riktigt gött. serverades m klyftpotatis.

SJälv tog jag en morotssoppa.

Red Tarco…dags att försöka trimma in sej på tävling igen. Va ett tag sedan. Actor vilade. Packade ur tävlingsgrejer.

Idag blir de rida av på fm. Åker vid lunch till Uddevalla för träningar.

Håller fortfarande på o kartlägger blodtrycket. Mår inge speciellt av de dagtid eller då jag är igång. Inte alls men natt och huvdvärk är inte kul. Jag ser ett mönster. Detta bör betyda att jag egentligen inte vilar alls när jag sover då trycket stegras uppenbarligen. Kan förklara tröttheten så fort jag skruvar ner lite. Pulsen ligger dock konstant mellan 50-65.

Långkallingar på