5-6-7 okt

05.49 Fikar.Ganska trött. SKulle vilja sova 2 dagar till???? Inte av denna helgen utan bara för att jag är de.

Haft en trevlig helg på Strömsholm. Anlände fred em..parkerade ,installerade osv. Ridning på tävlingsbanan 18. Var i tid till de.. Actor ”höll sig” på mattan men va väldigt spänd. Mest för de andra hästarna kändes de som. Kika lite på nåt men ingen fara och där är de banderoller o domarbord på sidan mm.

Fick faktiskt ingen ordning på han de ridpasset utan de va m blandade tankar jag somnade(som man säger) Ja jag installerade min sladd med grenkontakt. En till kupevärmare ,en till laddare och en till morronens vattenkokare.(kaffe)

Hade käkat på vägen dit så de va ingen middag på G utan sket i o äta nåt faktiskt. Kollade Idol på mobilen och somnade gött. En massa ullfiltar o annat mysigt.

Vaknade ,fodrade Actor och gick tillbaka för frukost. Kaffe,macka,filbunke?! hahahaha så gammeldags.

En förklass började 8 så jag satte mej o kolla på den,tog sedan en promenad m Actor och kollade igen. Red inte förrän 14.30.

Actor var helt annorlunda kände jag direkt. Som en bra dag på jobbet typ. Allt flöt på och red Prixst Georg 65% Lite oväntat var jag en utanför placering.Hade ingen teknisk miss..puh men mkt annat behöver filas på.

Kvällen blev de promenad igen och jag köpte en kvällslasagne på Markenteriet.

Red en MsvA1 söndag på 65% nåt igen och jag är så nöjd med denna helg på alla vis.Vilken tävlingskompis Actor är.

Hemma em,in m hästar o fodrade.

Idag upphämtningsdag av allt. Rida mm. I morron Uddevalla.