26-26 aug

05.48 Fikar. Ont i hövve…inte jättemkt. Haft en härlig helg i vackra och trevliga Falun. Kom lördag em och checkade in på fina hotellet Scandic Lugnet. Fräscht och så fint. Åkte sedan till tävlingsplatsen ,6 min. Dömde en MsvA1. Gick bra.

Till hotellet och så de sista av kuren. Tycker -Isabells övergångar till trots-att Jessica von Bredl skulle vunnit. Men så kan de va

Tog en 30 minuters promenad lyssnande på bok och 30 min i gymmet-där jag var helt själv. Det betyder dessutom att jag kan träna lite dansmoves ….träna för vad? Ja de kan man fråga sig….nästa träning kanske.

Tar en äggmacka i restaurangen och 2 glas vatten. Duschar och sedan TV. Måns Möller är så härlig!!!

Sover OK vaknar 4 men de är mest för jag tror de är morron.somnar om. Kl 7 ut på promenad igen. Härligt. Gymmar igen. Mest mage.Upp o duschar och ner till frukost.. Slår ett världsrekord……kanske. Sitter i 1.5 timme. Äter gröt m äppelkompott……diverse goa ostar m Digestive……avslutar m en våffla m grädde.

Jag börjar döma 12.30 så de blev en tur till ett trevligt inrett Maxi. Den affären kan verkligen vara trevlig och påhittig. Roliga varor som man inte kanske ser nån annanstans. Eller vad säger jag som inte är nån shoppingperson direkt. Köpte en hudkräm Cocos. Älskar cocosdoft

Dömde LA1 och LA2. A2 ett trixit svårt men lite roligt program.

Sedan blev de B5 och st Georg med tre domare. Gick finfint. Eniga. Jag fick lite feeling på en ryttare men de må va hänt i det fallet.

Så trevligt i Falun!!!

Men jag blir trött av bilåkande. Speciellt på kvällen…..men blir dessutom dum i huvet. På riktigt. Måste hitta ett bra förhållningssätt till detta. När jag redan är för trött kan jag inte resoneras med…inte ens med mej själv.

Hemma 22.45 .

En kyckling kläckt och i morse två till.

Idag är de stalltjänst och träning för Bo Jenå i Karlskoga. Spännande