22+23 aug

05.31 Fikar. Diskat en stor disk. Gött o ha de gjort. Bättre idag.

Sjukdom: Var till läkare igår. De va en gammal tid sedan någon vecka . Årskontroll. 161/101 bättre men obra. En ganska kraftig titt på livet. Har man ett glas som är rätt fullt med vatten o häller i e ynka droppe till och det rinner över. Ja var de den sista som va orsaken eller nån i början. Lite så är de . När man sedan pratar med ”nån” om de så hör man hur löjligt de kan låta….. man plockar en av grejerna o säger man mår dåligt över detta….då kan de verka tramsigt eller ett lätt problem ”bara o ta tag i” jag är ju lite så själv när jag pratar med andra som har problem….eller är jag de? Jag vet att en del av en sån här komplex problematik är just de att de är ett enda virrvarr över saker som ska tas tag i och man får svårt att fokusera,prioritera och sluta förhandla /framskjuta en del grejer.

Men att jobba är inte det som är jobbigt. Det är livssituationen i stort med allt vad de innebär. Och ofta arbetsrelaterade stressmoment men då inte av jobb. Kan inflika att ha lektioner /döma är de minst jobbiga av allt jag gör. Så alla ni som tränar för mej behöver inte känna att ni belastar på något vis . Plus att det inte händer över en natt eller vecka utan år av …………………………..

Tar tydligen lite tid att de stabiliserar sig och de verkar nog så då jag är ännu lite bättre idag.

Red 2 hästar igår. hade lektion. Lagade portioner m köttfärssås och gjorde en morotssoppa till mej.

Soppa är bra. Bara o koka grejer o mosa. Nyttigt dessutom. Har kollat mycke på dressyren. Idag lektioner och rida. I morron Falun och döma 2 dagar. Behöver inte åka förrän 11……