11 aug

Pingvin6.07 Fikar. Snart promenad igen.Igår gick den rundan som tar ca 1 timme..småsprang korta bitar. Eftersom ja ytterst sällan springer och definitivt inte i träningssyfte så känns de i BENA idag.Men de va skönt. Körde lite mage o marklyft i utegymmet efteråt.

Frukost m Birk och åkte sedan till tävlingarna. Dömde B4 och Georg. Hämtade upp Birk och vi skulle chilla som vi kallade de. Försökte få honom o säga han behövde byxer eller nån fin tröja men de ”behövdes” inte. Istället blev de minigolf iUpplandsVäsby. Tråkig bana (vi som är vana Piratgolf i Karlstad). Birk vann m 2 slag.

Sedan snirklade vi oss till Naturhistoriska och gick till restaurangen. Instängt o kvalmigt . Jag tog en soppa och Birk schnitzel.

Gick sedan runt på utställningarna och lärde oss bl.a att det finns en haj som heter Pyjamashaj(aldrig hört) och inser de magiska i dinosaourieskeletten……tänder man ser har faktiskt tuggat på nåt för så länge sedan..

Såg Cosmonovafilm-fint. färdig vid 18 och for till Vallentuna. Köpte pizza och en sallad. Förundrade över hut lite godis vi ätit under helgen. Somnade vid 21.30.

Idag är jag färdigdömd vid 14 tror jag,hemma före 18.