19 juli

05.58 Fikar. Lite sovmorron. Vakna 05.30 blir stressigt för mina rutiner på morron. Igår trevliga träningar i Karlskoga. Kom hem vid 21 nånting.

På dagen hade hästarna gått rätt bra. Behöver nu organisera gården när vi ska bort. Inte så lätt. Behöver nån som vill rida lite ….helst nån som skulle vilja leka gårdsliv och bo här. Kan även ta med sin häst.Stalla upp den o passa på att träna på banorna.

Idag ska bruna kollas. Nån lektion,Lars tar stadsärenden då han ändå skulle dit. Ridstövel,Cider,toapapper,tvättmedel till vår fancy tvättmaskin,Tshirts mm

EN sak som känns kul. Vi fick ju låna gärden förra året att ha hästar på bete……stolpa upp allt. I våras fick vi plocka ner de…..slut med de. Gärden är direkt i anslutning till vår gård. Nu står gräset högt o ska väl snart putsas ner till ingen nytta.  Inte så najs direkt.