4+5+6 maj

05.36 Fikar…huvudvärk.Men sovit underbart två nätter i Eskilstuna. Dömt och hade ett rum på Vilsta sporthotell  8 min promenad från tävlingar. Sov,promenerade…frukost i lugn o ro…nästan som SPA. Dömde oxå.

När jag åkte till Eskilstuna var jag lite sliten…de va ju natten jag sov typ nån timme i olika små delar. Var ju så säker att det skulle komma föl. Men inte.

Så när jag hade 4 mil kvar till Eskilstuna fick jag stanna o ta ett powernap. Lars skällde nyss när jag berättade hur trött jag är ibland när jag kör. ..Så jag filmade mitt Nap på Snap och skickade. Tog inte lång stund förrän de plingade till…. Nja han svarade inte på mitt snap men däremot kom en filmsnutt när han drog ut ett föl. Jo då 15.45 i fredags kom det ett stoföl.

CondeConde Nord-Luxus-Samarant

Allt gått bra!

Varit upp 2 ggr i natt till nästa men inget.

Skall idag mitt uppe i all röra….för de är verkligen ett kaos. Hagar,föl,och en del annat….ska jag iväg o träna. Jag ska rida för Bo Jenå .Jättespännande men jag känner va lätt de är att välja bort. Välja bort sig själv hela tiden. Tänker jag kan betala min plats men inte åka för jag behöver göra annat……. Det är inte heller kul. Att man väljer bort sig. Lätt o göra.