7 maj

05.45 Fikar…. maj -va underbart. +2 grader o regn är inte så najs. Speciellt inte om man ska födas. Ett pussel med nyfödda och snart födda. När de är fint är de inte hela världen att det föds ute men nu…….kall lera.

Bo Jenå

Mitt i all röra åkte jag o tränade igår. För Bo Jenå. Erfaren kunnig man. Lugn och bestämd var hans taktik. Funkade.

Min praktikant Tova var med. Hon frågade i bilen på väg dit om vad jag trodde jag skulle få hjälp med.

Tja kort hals och att jag håller på o ställer höger i onödan. Martin varit på mej och jag upplever de annorlunda uppifrån men SER i spegel att så är fallet. Jobbar på de och det HAR blivit väldigt mkt bättre.

Efter 10 min hade Bo sagt just dessa saker. Hahah  Det kändes bra. På problemet. Gick på de stora hela riktigt bra. Jag har inte tränat sedan jan i början så man lägger sig till med ett o annat. Jag filmar mej inte alltför ofta,nån gång med nån programdel ,men såg nu på filmen vissa saker jag behöver tänka på.

Jättekul att jag åkte,tänkte strunta i det för jag inte orkade mentalt-för mkt att göra/tänka på här hemma.

Fina ridhuset i Dammängen o mysigt fölk lättade upp min sinnesstämning.

Idag tränar jag igen. Strax efter lunch. Har varit o tittat till gravid häst 23.00-01.45. 05.00   inget ännu men tror det kan komma nu eller i morron. Svår att läsa av.

Lite spridda träningar idag dessutom. En innan och några ikväll.

I morron åker jag till Uddevalla för träningar.Fölis ute