18 april.

05.38 Fikar. SKirver ut domarprotokoll som kommer i en salig röra…va faan är de för fel?Orkar inte kolla ,vi får sortera och sudda sedan..Bara vi har protokoll tänker jag. Fortfarande minus. Dret. trodde de va sista natta. Drog ur alla värmekablar till vattenkoppar igår ,då får man kolla igen då.

Frisör igår. Skönt. Flyttade Duvan till hönshuset. Den är kvar i den stora buren men har nu sällskap. Funderar på om den kan va i innerburen vi har…. Flyga ut o in som hönsen gör. Och spela ryskRoulette med rovfåglar. Usch.

Igår red jag…tittade på många.Kändes så där.Men herregud de r ju flera dagar kvar och definitivt ingen OS final.

Praktikanterna fortsätter äga stället. Superduktiga.

Idag ska jag rida direkt på morron och behöver vara startklar mot Örebro kl 10 där 10 st träningar väntar. B&B och köra på i morron igen. Hemma fredag kväll.