26 jan

05.58  Fikar

 

Detta hände igår:

Ja man kan tolka saker olika…vara mer eller mindre lättkränkt. Anser mig inte som speciel´lt lättkränkt. Jag undrar om en liten kränkning skedde idag eller bara vanligt ohyfs???

Vet inte.

Birk ska få ett bankkonto på Swedbank(min bank) Vi pker in till Karlstad och hittar parkering. Kommer in på banken 14.40. Ja den stänger 15.00 men så blev de.

Damen vid disken frågar vad hon kan hjälpa till med . Sparkonto säger jag. Hon försvinner i 20 sek och kommer tillbaka och säger vi ska boka tid…..komma nästa vecka,
Öhh va?

Ja Ni får en tid nästa vecka.
Men jag har de lite bökigt o ta mej in till stan…
Ja men så är de.

Ok jag fick en tid. Jämförde med att gå till Ica och behöva köpa mjölk 15 min före stängningsdag. Ska de säga till mej att handla nästa dag för jag kommer inte o hinna gå till mjölkkylen,välja och betala??!!!

Undrade efteråt om mitt klädval gjorde skillnad? Kängor,mysbyxor,dunjacka ful mössa m troligt nåt höstrå på…..
Om jag sett ut som en uppklädd Bianca Ingrosso hade damen bett mej beställa tid o komma nästa vecka???
Man kan verkligen undra,…..
Det KAN inte ta värst lång tid att få ett sparkonto,ja jag kan göra på nätet men nu valde jag detta för de va roligare för Birk bl.a

Klassikern med att bli behandlad utifrån utseende/klädstil etc….

acce 1Igår gick Actor riktigt bra, Kul att se en film för det känns inte alltid samma som de ser ut. Tarco byter SÅ fint behöver bara bli mer i ramen. Inte bara o bara för det är de vi jobbar med hela tiden.

Tur jag red innan mitt besök på Swedbank. Jag är definitivt ingen storkund men man kanske ska byta bank.