18 jan

05.49 Fiakr. Ja nu är de bistert….när man väl är igång är inte 13 grader så illa men innan o efter. SÅ fort man inte är igång. Saker fryser isönder och de är de värsta. Har hjärtat i halsgropen när de gäller vattenkoppar ute. ´Ja vi har värmeslingor och annat men nån gång vid extrem kyla är de nån liten koppling nånstans som inte hängde me…..Konsekvenser förödande.

Idag lektioner o veterinär . Hade plan att rida men vi får se… red Tarco och Zentaro på utebanan igår.Härligt . Manegen inge vidare ..tycker väggarna kryper på en…..alla ”bråkiga” hästars fel att jag inte gillar maneger värst mkt. Bättre o va ute.

Till polisen med Birk och passansökan. …..Den va ifylld av Lars och ett bevittnande…jag hade bett en bevittna min ruta som jag skulle skriva i….. Glömde detta,blev sen så de blev att jag fyllde precis i när jag kom fram till luckan. Vilket kvinnan såg och kasserade hela ansökan. Vittnet hade skrivit på innan jag skrev i mej.  Men orka. Du får göra en ny…

Det va så turligt att Lars va i närheten och kunde åka förbi o skriva i sin del.Rätt arg hahah. Birk va iallafall 1.61 lång. Pass på G. Nu har hela familjen nya pass. eller ganska.