16 jan

05.45 Fikar….är vi inne i 10 års raset???   Tvättmaskinen byts ut…ja den kanske skulle gå några år till MEN……toalettstolen ? Ja den va inte sprillans ny ..kommer inte ihåg men tror den var här när vi köpte huset. Tror eget vatten osv och två karlar i huset gör sitt….det är spolningen.  Kan man nu vänta på att TV ger sig oxå? Den köptes när jag väntade Birk.

Sedan ska de va lugnt,spisen kylen och frysen utbytta.Kanske är min tur? Nä jag kan inte bli utbytt i ordets rätta mening….ingen vill bo här( inte ens m Beyonce)utan isf lämnad  hahahahahahah.

Nej vi ska inte gå isär(va jag vet)……var bara en generalisering av 10 års slitaget.

Många hör av sej om dömeri och träningar vilket är jättekul. Speciellt feb-mars  konstigt. Nu ska elfilten igång. Det är en balansgång när man tränar…ja det är bra o ranta omkring i manegen o titta/prata och intruera men man kommer till ett läge då man vill kura ihop o bli varm. Mentalt är de svårt att va duktig med detta. Ja man kanske skulle lägga in två löpvarv mellan varje elev men man ”orkar” inte kämpa emot kylan tillslut.

Igår gjorde jag plankan    10 min. där är de mkt pannben. Fokus. Det blir så här: Första 5-6 min kan jag kolla Instagram och andra medier/tidningar. Sedan börjar jag känna av lite….bortåt 7 min orkar jag inte titta på nåt längre utan behöver all fokus till orken.

Samma händer i vardagliga livet ,exakt samma. för mej iallafall.Jag har haft lite dret en tid….eller ganska mkt faktiskt.

Kulmen blev måndag. Då hade helgen passerat med träningar ,Martin ,middag och annat som skulle flyta på. Måndag slog då undan benen på mig totalt.

Upp, släppte ut hästar,mocka……in o spela kungen på dator….fodra…..höns…kungen på dator,diska…orka inte prata eller engagera mig i nåt.Sökte o inväntade besked av något slag…funderade på vilket dike jag skulle lägga mej i o självdö.

Rättade till ngt  och nu är de som vanligt igen. Va är de jag känner? Hur påverkar de mej?Vad behöver jag göra?

Viktiga frågor när man mår dåligt.Lägga all skit framför en på golvet…backa några steg. Se på de….vilka saker kan jag påverka? Det jag kan påverka -hur kan jag påverka?

De jag inte kan påverka hur kan jag på bästa sätt hantera detta? Tänka om??vagskylt-400x336