31 dec

06.25 Fikar. Sovmorgon till 6. Sovit bra. La mej 21.45.

Igår red jag Actor och Tarco. Fina båda två. Alla reds…. Hade superb ridhjälp av Carro,Cilla och Emilia.

Sista dagen på detta år. Detta är som inte varit ett dugg roligare än de sista. Jag låter bitter….japp de gör jag men så är de. Klart de händer roliga saker emellanåt men inte så de slår över till YIPIIII!!!!

Är väl kanske som livet i stort. De finns de som har de värre…..absolut och de som haft mer glädjeyttringar.

Detta kommande år hoppas jag gårdslivet ska ha fått en fungerande struktur. Många faktorer som kommer in men man kan ju ha en förhoppning. Vi-Björkliden  ska ha två lag i Lag SM dressyr.

Ett avslut på än de ena eller andra m Zachary som ligger som en klump i min mage varje dag.Frisk eller inte frisk.

Asch orkar inte skriva om nytt år o annat.

Kollade Pojken m guldbyxerna i går. Filmen ……. Birk älskade den men jag o Lars va lite besvikna …de va en nyinspelning m nya influenser. Bakåtsträvande som man är så tyckte vi ”sådär”

Om jag får önska nåt så är de mer snö eller mindre snö. Aldrig nöjd? Jo då men nu är de mest halkigt. Har is-nojja när jag ska rida ut m hästarna. Har mer än en gång suttit på häst som fått ett släpp för de trampat och kanat iväg på en is under snön. Tycker de är svinäckligt.

Januari månad är faktiskt ganska påställd med träningar vilket är en bra börjam på året. Även feb faktiskt.. Nya ställen bl.a

Avslut på Btränar utbildningen. Det är inte så att man lär sig nåt speciellt utan mest struktur,långsiktigt tänk osv. Jo en sak har jag definitivt tagit med mej…..skritta mer. ATt man inte alltid behöver ge lång tygel utan egentligen kan man fortsätta övningen men i skritt. Blir en aktiv vila typ. Det har jag inte varit bra på.

Den avslutas i februari. Även bisittningarna i GrandPrix börjar. SKa iväg på några ställen redan i februari tror jag….Meningen är examen i sommar.Det vore en dröm come true..sen att rida GrandPrix givetvis men det ska jag göra.

 

Fina treåringen: Tootsie 7Tootsie3Tootsie1TILL SALU   e Everdale-Totilas-SandroHit