30 dec

06.34  Fikar. Sovmorgon. Jo de blev de verkligen. Va så extremt trött igårkväll så jag la mej 21.15.. Sovit mer eller mindre hela natten …fodrade sent igår så man visste de inte va tidigt i stall vilket man kan tänka om de får lite tidigt för man vill in.

Träningar i Sunne igår. Lite jobbig väg dit men jag kör i 60 då brukar de funka.

Idag tänkte jag alla hästar skulle bli ridna..Carro återvänder efter sin Thaisemester full av kraft hoppas jag.hahahah

Börjat plocka undan lite julgrejer. Några lyktor och granen ska få va kvar men resten bort. SYns nästa år.

I eftermiddag är det pappersarbete som gäller.Spännande.

SKa få remiss till scintografi på Zachary,han är för konstig helt enkelt. Springer m huvet på sned,konstrar,kastar,bromar osv. Jag är helt med på att han kan va för ”svår” för mej Visst men det finns annat. Reagerar 2-3 grader på böjprov framkotor….haltar dock inte,OK kanske lika ibåda. Ja man bedövar bort kotor och rider…nästan värre?! Helt konstigt.

Jag är så ledsen för denna häst ,på alla möjliga plan..alla plan t.om. Jag klarar han inte-OK lämna bort så nån får ”ta itu med han” MEN de går ju inte för han visar ju nån typ av smärta?Vid böjprovet……… Helt konstigt.Har röntgat om hals o nacke..inget.

Hoppas på snar lösning.

Neymar ska säljas…Trischa oxå.

Lite lugnare denna vecka utan större utsvävningar. Får se om Eirin(som flyttat) får ihop ett gäng nere i Uddevalla för då ska jag dit nästa helg.

Denna vecka godisfri……..bestämde igår