24 nov

06.15 Fikar…lättare sovmorron. minus 8 !!!   Plus 13 inne. Men man får sätta på sig när man stiger upp ,inge mer med de….tända i spisen o härda ut… hahah

Ulltäcken i sänge med ullfäll vid fötter. Underbart.

Idag kommer Martin,en lite haltande Martin då det är samma i detta fall. Man hoppar på och är rät ivrig en period men sedan stiger man av. Givetvis av olika anledningar.

Att rida för nån och träna för tävling kan va lite olika på detta viset:

Jag har faktiskt inte ridit för speciellt många tränare….började min bana för Johan som varit jättebra. Nån träning i nåt sammanhang för Lussan,BosseT….när de varit nån sammankomst.Inte i ett fortlöpande syfte.

Red lite för Helene W. Bra de va likt tävlingsbiten. Det beror mkt på vad du har för häst kanske men jag har ofta olika hästar med vitt skilda beteenden.

Det som är viktigt för mej är att saker kommer igenom,,,dvs man löser problemen även om de känns struligt och ibland lite obekvämt.

Jag tyckte jag fastnade lite med Samantha och det blev en grej av att schasa henne med spö. Hjälpte föga på tävling.

Jag hade ridit ett pass för Markne på Toscamoon och gillade filosofin.  Ringde och kom dit och det blev som en käftsmälls -Aha.

Konkret,lyfta på mattkanter och göra hästen lätt att tävla helt enkelt. Så enkelt kanske de inte är men iallafall fick man ytterst sällan vara i komfortzone.  Passar kanske inte alla men mej passa de perfekt.

Han flyttar,hästar förvinner och så blev det är tomrum. SOm jag försöker fylla med annat men går faktiskt sådär. SKa inte klaga på matrialet men några ledsamheter har de blivit.

Tycker Martin är bra. En mix av några tränare….noggrann vilket passar mej(är inte jag direkt) Har mkt erfarenhet av olika hästar och rider i alla delar så att säga…..3 åringar till Grandprix på tävling vilket är jättebra.

Köttfärspajen klar i beståndsdelar så att säga. Pajskal ska förgräddas och röran i…… göra fikakorg o fixa. Blir tyvärr inne idag.