23 nov

05.57 Fikar. Minus 6 grader ute. Friskt.

Ja idag samma visa. Rida alla jag hinner innan lunch. Har ännu inte bestämt upplägget för Martin…Trischa ska ridas i allafall men sedan vet jag inte.En till…..

Förberett Köttfärspaj…ska göra pajdeg idag. Igår blev de en stadstur för div inköp.Red Trischa…ganska bra. Hon är SÅ bra egentligen men stå emot jag är ett sto attityd. Speciellt i början men sedan brukar de flyta på.Så lätt för allt.(Kanske inte piff o puff men ändå)

OBS har aldrig provat.

Red Tarco. Bättre sakteliga.  Cilla satt upp och red nya femåringen som vi red nån dag när han kom men sedan fick han en sträckning och har vilats i 4 veckor. Kändes inte som nån brådska. Den är SÅ fin.Samma pappa som Trischa-Tailormade Temptation och samma morfar som Zachary-Solos Landtinus.. Ska bli jättespännande.

Ida gjorde sin sista praktikdag. Superhärlig och superduktig tjej från underbara Degerfors hahahaha fina Degerfors.